Beskrivning

El Taxi bilar använder den senaste tekniken för att optimera användningen av deras befintliga tillgångar, därmed leverera en billig lösning. Vi kämpar konstant för att förbättra kundupplevelsen, användningen och att öka säkerheten. För att nå dessa mål så ser vi till att våra förare har den erfarenhet som krävs för att kunden skall känna sig trygga och få en bekväm upplevelse. Våra chaufförer får konstant feedback för att förbättra sitt körsätt .

Framåt och bakåt kameror installeras i varje fordon för att öka kundens och förarens säkerhet.

Vi erbjuder även beställning via Smart telefon och möjligheten att spåra tilldelad fordon i realtid.

Vi kommer minska överbelastningen genom att avsevärt begränsa antalet bilar parkerade på stadens vägar, medan man samtidigt förbättrar miljön i stadsliv (genom bilfria gator till exempel).

Elbilar kan minska utsläppen från transporterna rejält

Med effektivare batterier och förbättrad teknik kommer elbilar snart vara ett realistisk alternativ till dagens bilar. De kommer att ge låga lokala utsläpp vid körning i eldriftsläge, ha en räckvidd som är tillräcklig för en stor del av det dagliga bilresor och en mycket låg bränslekostnad.

Sverige har unika förutsättningar att bli ett ledande land för elbilar

Sveriges elproduktion har låga utsläpp av klimatpåverkande gaser och el systemet kan redan idag leverera den el som behövs för en stor flotta av elbilar och snabb la. Ungefär 65 % av de svenska hushållen har tillgång till el på en parkeringsplats.

Kommentarer

Detaljer

Projektstatus

Lanserat